Genomineerden Gouden Prokkel in categorie ‘Beeldvorming en media’

Op welke manier komen mensen met een verstandelijke beperking in beeld in de media en wat vinden zij hier zelf van? Wat is hun mening en hoe kunnen mediabedrijven daar iets mee doen?

Er worden steeds meer Prokkelinitatieven georganiseerd waarbij deze belangrijke vragen centraal staan. Daarom is er dit jaar bij de Gouden Prokkel de nieuwe categorie: ‘Beeldvorming en media’

In deze categorie zijn de volgende vijf Prokkel-initiatieven genomineerd voor de Gouden Prokkel (je kunt via de linkjes meer over deze initiatieven lezen):

De Gouden Prokkel jury, onder leiding van voorzitter Guusje ter Horst, bepaalt wie de winnaar wordt. Op vrijdag 27 september vindt de prijsuitreiking plaats in Utrecht, bij verzekeraar a.s.r.

Linda Voortman, wethouder in de gemeente Utrecht, reikt de prijzen uit.

Linda Voortman – © Gemeente Utrecht

Benieuwd wie er in de andere categorieën zijn genomineerd? Klik hier voor de categorie Beleid en overheid en klik hier voor de categorie Beleven en ontmoeten.

Uitreiking bijwonen
Wil je bij de Gouden Prokkeluitreiking zijn? Dat kan. Je kunt je hieronder aanmelden. Informatie over de bijeenkomst vind je hier.

Aanmeldformulier bezoeker Gouden Prokkel uitreiking

  • (* = verplicht veld)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.